Onze Car Policy zorgt voor een gerust gevoel. Misverstanden rond ons wagengebruik komen niet meer voor. Dat we alles online vinden, werkt voor ons drempelverlagend.

HR Manager Pomuni | Nele Muyshondt

Voor ze in het familiebedrijf Pomuni stapte heeft Nele Muyshondt ervaring opgedaan in de FMCG sector. Ze werkte al voor Kraft Foods en Makro en zette de stap naar Pomuni ongeveer een jaar geleden. Daar neemt ze nu de rol van HR Manager aan.

MAIN CHALLENGE

Omdat we jaarlijks groeien is het belangrijk alles op papier te zetten. Zo ook onze Car Policy. “Van Acerta weten we dat ze altijd snel en grondig te werk gaan. Eén muisklik volstaat om een standaard car policy te downloaden. We krijgen een checklist mee en mogen daarop aanduiden wat voor ons belangrijk is. Na enkele aanpassingen is onze Car Policy klaar voor gebruik. Nu zorgen we ervoor dat elke nieuwe medewerker hem ondertekent. Dat geeft een gerust gevoel. Misverstanden rond ons wagengebruik worden nu vermeden.”

Pomuni

COMPANY BACKGROUND

Pomuni is een aardappelleverancier die verse kwaliteitsaardappelen en diepgevroren aardappelpureeproducten levert aan retailers, groothandels en foodservices. Ze zijn opgericht in 1927 en tellen ondertussen 4 bedrijven in België en Frankrijk.

“Als familiebedrijf rekenen wij op duurzame relaties met onze klanten en leveranciers.”

Registreer nu voor Acerta24

Acerta24 is hét online-hr-kanaal voor iedereen die werkt met personeel.
In dit onlinekantoor vindt u hr-oplossingen, tips, tools en apps om het personeelsbeleid in uw bedrijf nog vlotter te organiseren. De makkelijke en intuïtieve tools en apps vertrekken vanuit uw vragen en helpen u om makkelijk en snel uw personeelsbeleid te op te zetten.

02/773.16.66 (tijdens werkdagen van 8u tot 20u)