HR Beleid Organiseren

Personeelsbeleid organiseren

Hoe creëert u een win-winsituatie waarbij u een goede balans nastreeft tussen de hr-strategie van uw organisatie en de verwachtingen van uw medewerkers? 

Ontdek hoe u uw personeelsbeleid kunt organiseren


Personeelsbeleid in goede banen leiden

Tot nu toe deed u uw personeelsbeleid helemaal zelf. Dat ging ook, omdat uw organisatie maar een beperkt aantal medewerkers telde. Maar daar is ondertussen verandering in gekomen. Uw bedrijf groeide sterk en heeft nu nood aan een echt hr-beleid om alle personeelszaken in goede banen te leiden. Bovendien stellen uw medewerkers vragen die een antwoord van specialisten behoeven, en die kennis hebt u momenteel niet in huis.

Zorg voor de juiste reflex

Een goede organisatiestructuur en personeelsplanning zijn belangrijk voor een vlotte gang van zaken in uw organisatie. Maar een professioneel personeelsbeleid opzetten is niet gemakkelijk: denk bv. alleen nog maar aan alle wettelijke administratieve verplichtingen en het correct uitbetalen van uw medewerkers.

En wat met alle verplichtingen die u hebt, bv. rond de aan- of afwezigheid van medewerkers bij ziekte, verlof of zwangerschap? Weet u trouwens hoe u alle administratie voor de overheid (fiscus, subsidies, sociale zekerheid) snel en eenvoudig kunt regelen en beheren? En ontdek meteen ook hoe uw bedrijfsstrategie zich positioneert ten opzichte van gelijkaardige bedrijven in uw sector.

 

Acerta24 is er voor ú

 

Analyseer de hr-behoeften van uw organisatie

Hoe presteert uw bedrijf op een aantal belangrijke hr-processen op operationeel vlak, zoals bv. het opvolgen van de prestaties van uw medewerkers en uw verplichtingen tegenover de overheid?

In de Online HR Performance Audit ontdekt u wat er schort aan uw fundamentele hr-processen en krijgt u tips en advies over wat u kunt doen om alles efficiënter en vlotter te laten verlopen.